torstai 2. heinäkuuta 2015

Neidin 2kk neuvola

Miksi kahden lapsen kanssa neuvolaan tai ylipäätänsä minnekään missä pitäisi olla tiettyyn aikaa lähteminen on aina niin vaikeaa? Tänäänkin muka mielestäni valmistauduin aikaisin lähtöön vaan siltikin tuli kauhea kiirre. Neuvolassa tuulikaappi minne tavallisesti vaunut jätän oli ihan täynnä ja jouduin vielä toisesta ovesta taiteilemaan tuplien kanssa aulan puolelle niin että sai ne sopimaan jonnekin ilman että kukaan ei mahtuisi ovesta kulkemaan. Neuvola oli taas tavalliseen tapaan sellaista sähläystä että ei pystynyt keskittymään mihinkään kun vähän väliä piti olla katsomassa esikoisen perään mitä se touhuaa.
Menipäs se kauheaksi valittamiseksi. No nyt itse asiaan sitten. Neuvolassa ei ollut paikalla meidän oma neuvolatäti vaan toinen sama joka meidän luona silloin kotikäynnillä kävi. Meidän neiti oli kasvanut hienosti ♡ Painoa 5710g (1kk neuvolassa 4060g), pituus 56,1cm (1kk neuvolassa 52cm) ja pään ympärys 38,5cm (1kk neuvolassa 36,8cm). Neuvolakorttiin saatiin teksti; "Rauhallinen, tyytyväinen vauva. Syö ja nukkuu hyvin. Äiti kertoo, että juttelua aloittelee. Kotona nyt paljon höpöttelyä vauvalle. Kasvu ok. Varhaisheij. norm. Rotarok. saanut."

Kaikki siis tytöllä hyvin ja seuraava neuvola sitten taas kuukauden päästä niinkuin myös esikoisenkin neuvola. Sitä ennen itselläni on vielä jälkitarkastus ja otettiinkin nyt neuvolassa tietoja sitä varten valmiiksi. Ensimmäistä kertaa raskauden jälkeen joutui oman painon punnitsemaan ja vaaka näyttikin vähemmän kuin raskauden ensimmäisessä neuvolassa eli kaikki vähäiset raskauskilot tästä raskaudesta olisi siis karistettuna vaan ne enemmät esikoisen ajalta vielä kyllä valitettavasti jäljellä.

Sellaista tällä kertaa, kesäkuukin vaihtui jo heinäkuuksi, kohta lähdetään lomailemaan ja isimiehelläkin alkaa isyysloma!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti